среда, 23. март 2016.

SAOPŠTENJE POKRETA SOCIJALISTA 23.03.2016..GODINA



Упозоравамо – лажни синдикалци и блатоиди „осудили“ Радуловића на 12 година робије, објавио је саопштење на свом партијском сајту господин Саша Радуловић. Лепо звучи као парола у изборној кампањи, али ништа од реченог није истина, осим да је против њега један синдикат поднео кривичну пријаву. 
Да ли је Заједница синдиката Србије лажни синдикат или није, не знамо, али јако добро знамо да је синдикат „Слога“, на који се Радуловић позива, синдикално крило Демократске странке, јер је његов председник, Жељко Веселиновић, саветник Бојана Пајтића за питања синдиката.

 Саши Радуловићу наравно не смета што се тако драстично крши забрана политичких активност и организовања у предузећима јер синдикату „Слога“, нажалост, није сметао стечајни управник, који је ојадио више десетина предузећа чије је стечаје водио и оставио хиљаде радника без посла.
Није то све оно због чега Саша Радуловић има кошмарне снове, па му се привиђа Александар Вулин и Покрет социјалиста. 

Ко се још у Србији сећа да је Саша Радуловић неколико месеци био министар привреде и шта је за то кратко време (до смене или оставке, како год) покушао да уради?
Због тога Покрет Социјалиста подсећа јавност, да је једино чиме се Саша Радуловић бавио, на срећу кратко, као министар, је гурање свог предлога Закона о стечају, у коме је предвидео да се лиценцирање и контрола стечајних управника изузме од државе (гашењем Агенције за лиценцирање стечајних управника) и преда у руке приватној Комори стечајних управника, на чијем би челу, гле чуда и случајно, био Саша Радуловић главом и брадом. 
Тако би Саша Радуловић, стечајни управник и заштитник државне имовине, постао апсолутни контролор и некрунисани краљ стечаја у Србији и на тај начин себи доделио на управљање државну имовину вредну неколико милијарди евра.

Због тога се придружујемо захтеву: „Доста је било, Саша Радуловићу“, и питамо: колико још пара од сиротиње планираш да отмеш као политичар, настављајући тамо где си стао као стечајни управник?



Upiši Ime i e-mail i dobijate vredan poklon-knjigu u pdf-u.
"Istorija Rusije"

Name:
Email:
Mi poštujemo Vašu privatnost.

ListWire - Free Autoresponders
click here for your free autoresponder

Нема коментара:

Постави коментар